keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Testi puolimatkassa /Half way done testing


Puolivalmiilta näyttää. Tämän varsinaisen ensimmäisen testiparin langaksi valikoitui sittenkin tuttuakin tutunpi Novitan Nalle, sitä kun sattui olemaan sopivasti käsillä. Puikot ovat kokoa 3mm. Kokemuksesta oli myös tiedossa, että mallin silmukkamäärillä ja kyseisellä lanka- ja puikkoyhdistelmällä tulee omaan käteen sopiva koko M.
My test seems to be half ready. Finally I ended up choosing Novita Nalle for the yarn and 3mm dpns. From my experience I know that this yarn and needle combination gives my own mitten size, which is ladies M.

Ohjettakin on nyt hieman täsmennetty kärjen kavennusten osalta. Lähinnä tavoitteena on ollut työstää ohjetta sellaiseksi, että lanka- ja puikkovalinnoilla pystytään vaikuttamaan helpommin lapasen kokoon. Paksummalla langalla ja puikoilla voisi neuloa isomman koon.
I also did some fine tuning to the top decreases. The pattern should now be easier to modify for different sizes by changing yarn and needle combination. The translation process is going on but not finished yet, sorry.Tuosta oikean käden lapasesta tuli hyvinkin omaan käteen sopiva. Ja hupsis, nurinkäännettynä sitä voi sovittaa myös vasempaan. Nyt sitten vaan tikuttamaan sille paria.
And this first right hand mitten is just right size for my hand. And ta-dah, turning it inside out makes it just right for my left hand too. Now all I have to do is to knit the other.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti